Стефан Станчев празнува рожден ден. Защитникът на Черно море навършва

...
Стефан Станчев празнува рожден ден. Защитникът на Черно море навършва
Коментари Харесай

От Черно море поздравиха Стефан Станчев

Стефан Станчев чества рожден ден. Защитникът на Черно море навършва през днешния ден 31 години.

Футболистът е част от тима на " моряците " от сезон 2013/2014 година, като по-голямата част от професионалната му кариера е с екипа на варненския клуб и справедливо е един от капитаните на тима. До този миг има изиграни 131 мача за " зелено-белите " за състезание, в които е отбелязал един гол. Станчев бе част от тима на Морето, спечелил историческите два трофея през 2015 година - Купата и Суперкупата на България.
 Черно море печели най-големите си титли след драми в мачове с Левски
Черно море печели най-големите си титли след драми в мачове с Левски

Дистанцията от 90 години демонстрира непреходността на футболните полезности у нас

Стефан е и един от най-елегантните и правилни бранители в професионалния футбол. Това прави усещане и от статистиката на формалните предизвестия. За цялата си кариера има на сметката си два червени картона, като един е с фланелката на Черно море. Жълтите пък са 14 за 6 сезона на " Тича ".

През 2017 година бранителят се ожени за дъщерята на някогашния футболист на Черно море, Спартак (Варна) и ЦСКА Валентин Станчев, който сега е основен скаут в школата на Лудогорец - Симона, от която две деца - наследник и щерка.
 От Черно море поздравиха огромния си гений
От Черно море поздравиха огромния си гений

Юношата на " моряците " навършва през днешния ден 19 години

" Ръководството, футболистите и спортно-техническият щаб честитят празника на Стефан Станчев и му пожелават най-много здраве на него и цялото му семейство и още доста триумфи с " моряшката " фланелка ", пишат от уеб страницата на варненския клуб.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР