Стефан Николов, по-известен като мъжа на Гала, нанесе жесток удар

...
Стефан Николов, по-известен като мъжа на Гала, нанесе жесток удар
Коментари Харесай

Стефан на Гала нанесе жесток удар на бившата си жена

Стефан Николов, по-известен като мъжа на Гала, нанесе нечовечен удар на някогашната си жена Росица точно на най-хубавите християнски празници. 

Изглежда, че ударите под кръста от страна на Стефан към някогашната му половинка нямат край. Но този път постъпката му е смазала Росица, която не може място да си откри. 

Стефан се похвали, че на Коледа чества с 17-годишната си щерка, като е зарязала майка си сама на този прекрасен празник, който всеки човек би трябвало да прекара със фамилията си. Е, дъщерята Никол е предпочела да чества с татко си и неговото ново семейство. 

17-годишното момиче на всичкото от горната страна било в отлични взаимоотношения с мащехата си Гала и не вярвало на приказките на майка си за нея. Никол по-скоро вярвала на татко си, че тв водещата не е разрушила никакво семейство.

Гала и Стефан настояват, че техните връзки са почнали измежду като се разделили с предходните си половинки. Запознати издават, че това изобщо не е по този начин и любовните им връзки стартират много по-рано, до момента в който към момента са обвързани. 

Каквото и да се е случилото в предишното, факт е, че Гала и Стефан са измежду дребното известни персони, които съумяха да закрепят връзката си и очевидно се обичат, което в днешно време е необичайност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР