Ставаме свидетели на небивал варварски акт на територията на Република

...
Ставаме свидетели на небивал варварски акт на територията на Република
Коментари Харесай

Джамбазки за запаленото българско знаме в Северна Македония: Няма да допусна тази гавра!

Ставаме очевидци на нечуван безчовечен акт на територията на Република Северна Македония против български народен знак. Грозно, долно, брутално и гротескно посягане против българското, следващото доказателство „ вадещо очите “ за гневни нападателни антибългарски настроения, подхранвани съзнателно. Това съобщи в своя позиция евродепутатът от Европейските консерватори и реформисти и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки. Тя е в резултат на вандалски акт в районен съд Македония, където.

Евродепутатът съобщи още следното:

В качеството си на представител в Екологичен потенциал, защитаващ българския народен интерес, изрично няма да позволи оскверняването на национални знаци, както и всеки различен тип израз на ненавист, който е подигравка с паметта на предците ни. Настоявам за незабавни реакции от страна на Скопие. Поради тази причина всички членове на Европейския парламент ще бъдат навреме известени с нужните снимкови и видео материали за случилото се по време на карнавала в село Вевчани, Република Северна Македония и поругаването на българското знаме. Отправям питане и към Европейската комисия и персонално към Комисаря по разширението Оливер Вархели: Ще вземе ли поради Комисията тези дейности и какво ще предприеме по случая?

По време на целия карнавал на територията на Република Северна Македония е имало антибългарски провокации, проведени от две групи, приключили с демонстративното изгаряне на най-малко две български флагове пред стотици хора.

За всички, които към момента търсят отговора на въпроса за какво България спря Република Северна Македония по пътя и към Европа. Ето Ви действителен пример за проявяване на ненавист, безапелационен е Джамбазки.

Колко още образци би трябвало образно да се покажат, с цел да стане ясно, че такава Македония не може да има място нито в Европейски Съюз, нито в цивилизования свят, пита той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР