Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, изрази задоволство от

...
Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, изрази задоволство от
Коментари Харесай

Саша Илич: Длъжни сме да спечелим оставащите четири срещи

Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, изрази удовлетворение от метода, по който неговият тим се е показал на терена при и изрази мнение, че идният конфликт на " алените " с Лудогорец в Разград няма да реши дефинитивно борбата за купата.

" Доволен съм от метода, по който тимът игра през днешния ден. Създадохме много положения, само че за жалост не се възползвахме от тях и чак най-после взехме решение мача. Знаехме, че отборът на Черно море игра 120 минути единствено преди 3-4 дни и няма да може да издържи на този темп, който ние постановяваме, само че бяхме наясно, че ще ни бъде мъчно против тях. Видяхте, че през днешния ден се чувствахме като на собствен терен поради публиката, която би трябвало да похваля и да ѝ благодаря “, стартира Илич.

Наставникът на " алените " разяснява и идния дуел на " армейците " против Лудогорец в идващия кръг, който е пряк конфликт за първата позиция в класирането.

" Имаме още четири мача до края на сезона и сме длъжни да се борим във всеки един от тях. Следващият ни дуел е против Лудогорец. Това е тимът, който ни победи два пъти през този сезон, само че това бяха може би двете ни най-хубави срещи. За страдание, нямахме шанс да спечелим в тези дуели, само че пък в този момент може и да имаме шанс и да победим. Не мисля, че купата ще се реши в Разград. Дори и да спечелим против Лудогорец, ще ни остават още три доста сложни срещи, които ще сме длъжни да вземем, само че би трябвало да мислим мач за мач ", съобщи сръбският експерт.

След това той обърна внимание и на травмите в състава си, откакто Иван Турицов и Брадли де Нойер бяха наложително сменени при започване на втората част против Черно море.

" Иван Турицов има проблем в адуктора. Той усети проблем на почивката и го заменихме. Брадли де Нойер може би има разтежение, само че ще забележим какво тъкмо е положението му. Разбира се, че те са значими футболисти за нас и бих желал да ги употребявам в идващите мачове. Винаги съм казвал обаче, че имаме група от 25 играчи и всеки би трябвало да е подготвен във всеки един миг да влезе в игра и да помогне на тима ", приключи Саша Илич.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР