Старши-треньорът на Славия Златомир Загорчич бе доволен след победата с

...
Старши-треньорът на Славия Златомир Загорчич бе доволен след победата с
Коментари Харесай

Треньорът на Славия: Заслужено победихме Локомотив

Старши-треньорът на " Славия " Златомир Загорчич бе удовлетворен след успеха с 2:1 против " Локомотив " в Пловдив в мач от деветия кръг на Първа лига, само че изрази възмущението си от държанието на почитателите на домакините. В 73-ата минута те замеряха вратаря Антонис Стергиакис с всевъзможни предмети, измежду които и железна тръба. Това докара до спирането на мача за няколко минути. Наложи се персонално президентът на домакините Христо Крушарски да отиде при почитателите на естрада " Бесика ", с цел да ги усмири.

Много значима победа след загубата с 0:4. Този път наложително трябваше да спечелим и заслужихме трите точки. Момчетата се раздадоха над опциите си. На полувремето говорихме в съблекалнята, тъй като имаше съмнения след последните загуби. Казах, че желая да сме по-спокойни, по-прибрани и да действаме като колектив. Заслужено спечелихме, разяснява Златомир Загорчич . Той разяснява и идната среща от шампионата за купата на България по футбол, в която " Славия " ще играе против " Черноморец " Балчик.

Ние сме от „ А ” група, Балчик не е, само че не желая да мислим по този метод. Искам играчите да се раздават постоянно и имам вяра, че те ще го създадат, добави Златомир Загорчич . Чуйте още от него, който разяснява и травмата на Георги Петков:

play pause stop mute unmute max volume / Загорчич Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.

.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР