Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти остана впечатлен от

...
Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти остана впечатлен от
Коментари Харесай

Анчелоти хвали Белингам след обрата над Милан

Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти остана впечатлен от дебюта на " приключения полузащитник " Джуд Белингам при успеха с 3:2 в другарска среща с Милан, играна в Лос Анджелис, Съединени американски щати.

Федерико Валверде се разписа на два пъти в 57-ата и 59-ата минути, а Винисиус Жуниор добави още едно попадение за Реал в 84-ата минута. За Милан осъществиха Фикайо Томори в 25-ата и Лука Ромеро в 42-ата минути.

Английският национал Белингам изигра първи мач с екипа на новия си клуб след прехвърлянето си от Борусия Дортмунд. Той бе титуляр и остана на терена 64 минути.

" Наистина съм впечатлен от него. Джуд Белингам игра добре, а тимът би трябвало да свикне с класата му, която е невероятна. Привличането му е доста значимо да тима. Той е приказен футболист, доста значим за нас, тъй като е приключен полузащитник и носи огромна скорост и динамичност в играта ", съобщи Анчелоти пред клубния уебсайт на Реал.

" Движи се чудесно без топката и е друг от останалите полузащитници, които имаме. Добавя нови измерения към този състав, което е фантастично ", добави италианският експерт.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР