Старши треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев даде мнението си

...
Старши треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев даде мнението си
Коментари Харесай

Генчев: Има втори мач, нищо не е загубено

Старши треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев даде мнението си след загубата на своя отбор от ЦСКА 1948 в 1/2-финалите за Sesame Купа на България. “Железничарите ” изгубиха с 2:3, а експертът призна, че съгласно него нищо не е изгубено.
 ЦСКА 1948 ликува след представление в ЦСКА 1948 ликува след представление в " Надежда ", доста голове, пропуски и червен картон белязаха мача
“Добре започнахме, тъй като поведохме, само че тъкмо, когато водехме, трябваше да изпълним повече надзор и игра с топката. Тогава допуснахме грешки в отбраната и най-много класата на ЦСКА 1948 изпъкна, тъй като и трите гола са сложни осъществявания. След като губехме с 1:3, беше ясно, че ще поемем риск. Сякаш и падна тежестта върху футболистите и тогава се видя контрастът. Противникът, може би, се поотпусна малко и имахме шанс да вкараме втори гол, а в няколко обстановки даже и да вкараме трети. Има втори мач, нищо не е изгубено. И двата мача са в София и ще се усещаме като домакини.

Със сигурност това, че няма голове на непознат терен ни облагодетелства и е добре пристигнало за нас. Сега една победа с 1:0 ни праща на продължения. Краси Милошев беше осъден последните два мача и му падна игровия темп, а през това време Мартин Райнов игра добре. Избрахме по-физически здравите и високи играчи, с цел да не допуснем голове от статични положения. Затова избрахме Райнов, другояче Краси е капитан и съществена част от тима ”, съобщи Генчев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР