Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, даде пресконференция преди

...
Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, даде пресконференция преди
Коментари Харесай

Мъри: Каквото трябваше да кажа на Папазов, съм му го казал

Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, даде конференция преди мача гостуването на Ботев Враца в дуел от осмия кръг на efbet Лига в неделя. Наставникът разкри, че вратарят Николай Михайлов ще се завърне в групата и всички останали футболисти са здрави, само че отхвърли да разяснява срещата на върха в клуба, която се организира през седмицата.

" Утре имаме опция да покажем това, на което е кадърен Левски. Общо взето, всички играчи са здрави, нямаме травмирани футболисти, всички играчи са в положително здравословно положение, имаме още две тренировки, с цел да решим кои да са на терена, само че като тактичност и хрумвания сме подготвени. В интерес на истината, тимът на Ботев Враца доста усъвършенства представянето си, новият им треньор, очевидно и на него се дължи подемът в играта, виждам и огромен брой задгранични футболисти - тим, който стартира да играе комбинативно. Те заслужават своето внимание, само че за мен е по-важно по какъв начин ще играе Левски ", разяснява той идния противник на столичани.
 Левски блъснал на камък в договарянията с двама вложители
Левски блъснал на камък в договарянията с двама вложители

Нещата били сякаш пред автограф на контракт, само че нещо постоянно се случвало

" Няма да зависи това какво създадат те, в случай че ние играем на максимума си. Подробности от срещата - тя първо беше в клубен вид, това беше взето като решение да не се дават детайлности. Това, което трябваше да кажа на срещата, съм го споделил. Каквото трябваше да кажа на Констатин Папазов, съм му го споделил ", добави Мъри във връзка с срещата с последователите.

" Във всеки мач се подхожда съществено, има задоволително време до Суперкупата, 3-4 дни са изцяло задоволителни за възобновяване на футболистите на Левски - в този момент цялото ни внимание е ориентирано към мача с Ботев Враца, който е също толкоз значим, колкото и този с Лудогорец. Продължаваме с регулярните срещи, които ги вършим още от предходната година. Сега със сдружението " Левски на левскарите " би трябвало да разпространяваме още тези срещи с почитателите. Левски ще бъде на следващ мач хазаин, където и да играе в България ", съобщи Стоилов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР