Старши треньорът на Кьолн Щефен Баумгарт се надява на мирно

...
Старши треньорът на Кьолн Щефен Баумгарт се надява на мирно
Коментари Харесай

Баумгарт се надява на спокойно дерби с Байер след публичните разногласия

Старши треньорът на Кьолн Щефен Баумгарт се надява на спокойно дерби против Байер Леверкузен след обществен спор поради промяната на деня на мача, оповестява ДПА. 

Миналата седмица дуелът беше изместен за петък от неделя, с цел да има Леверкузен повече време за подготовка за първия си полуфинален мач от Лига Европа идващия четвъртък против Рома. Но от управлението на Кьолн се оплакаха от няколко неща, в това число, че са били осведомени прекомерно късно и не са взели участие във вземането на решението. 

От Байер Леверкузен признаха, че връзката сред двата клуба не е била идеална. " Те се извиниха. Супер работа, ужасно. Приемам извинението. Никой не ми се е обаждал, само че и не би трябвало. Всеки е благополучен, когато в петък става въпрос за футбол. И се надявам, че съперничеството ще бъде на терена и на никое място другаде ", сподели Баумгарт на конференция. 

Треньорът акцентира, че не желае да разяснява тематиката два дни преди мача. " Момчета, имаме футболен мач. Това е спорт. Моето предпочитание е всеки да резервира нервите си. Става дума за футбол, а той се играе на терена ", съобщи още Баумгарт. Той добави, че за неговия тим няма значение дали ще се играе в петък или неделя, само че " не това е задачата на цялата полемика ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР