Старши треньорът на женския национален отбор на България Иван Петков

...
Старши треньорът на женския национален отбор на България Иван Петков
Коментари Харесай

Иван Петков: Доволен съм от състоянието на отбора

Старши треньорът на женския народен тим на България Иван Петков приказва преди контролата с Хърватия, която се игра през днешния ден в София.

“След 3 януари, ще мога да кажа повече в какво положение сме. Всички волейболистки съм ги следил, несъмнено съм удовлетворен. Три месеца не са били дружно. 90% от девойките са същите от Евроволей 2019. Тези мачове и тренировките, колкото и да са малко, ще ни оказват помощ да ни върнат увереността в играта”, съобщи Иван Петков пред Sportal.bg.

“На този стадий ни липсва Мирослава Паскова. Да и пожелая бързо възобновяване, живот и здраве да е отново част от националния тим. Завърна се Христина Русева. Не е в най-хубавото си положение, само че тя има опита, желанието и страстта, с цел да помогне. Бяхме покрай олимпийска квота. Веднага след мача в Съединени американски щати си мислех, че има още път, който би трябвало да извървим, с цел да победим Америка. Бяхме доста близо… Важното е в този момент. Нормално е да ни е тежко. Ако нямахме вярата, вярата и фантазиите, може би нямаше да се готвим с тази страст. Има възторг и голямо предпочитание, очаквания и мечти”, добави Иван Петков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР