Старши треньорът на Динамо (Киев) Мирча Луческу приема съдийските подаръци

...
Старши треньорът на Динамо (Киев) Мирча Луческу приема съдийските подаръци
Коментари Харесай

Мирча Луческу: Имам вече сериозен опит, винаги се помага на силните

Старши треньорът на Динамо (Киев) Мирча Луческу приема съдийските дарове в интерес на Барселона и всеки различен мощен тим към този момент като нещо обикновено, като има искания за неотсъдена дузпа нощес. Украинците паднаха с 0:4 в 4-ия кръг от Шампионската лига.
" Вече имам богат опит. Знам, че в такива мачове съдиите нормално взимат страната на мощния тим. Смятам, че не ни дадоха дузпа. И в Барселона не дадоха дузпа за нарушаване против Виталий Буялски, и в Киев също. Даже не се наскърбявам, тъй като знам, че постоянно се оказва помощ на мощните.

Когато съдиите взимат страна, взимат страната на мощния. Това не е вест. Иначе заслужена победа на Барселона, само че не ми харесва, че паднахме толкоз тежко. Трябваше да се борим обаче до края. Епизодът с дузпата в нашата врата не мога да разясня, желая още веднъж да видя записа, в действително време не видях добре ", разяснява опитният румънски експерт.

Барселона събра към този момент 12 точки след четирите си следващи победи и си подсигурява класиране напред от група G. Второто място е за Ювентус с 9, а Ференцварош и Динамо Киев са с по 1 точка.

" Като цяло преди почивката играхме по-добре, имахме няколко шанса. При повече шанс можехме да вкараме, само че през второто полувреме Барселона сподели същинското си равнище. Имаше разлика в качествата, в техниката, в скоростта на мисленето, скоростта на придвижвания и комбинации. След първия гол ние напряко отпуснахме ръце и напряко се отказахме да играем.

" Много съм неудовлетворен, че даже в редките ни контраатаки отсъстваше последния пас. Пак споделям, можехме да вкараме. Но младите играчи на Барселона, бъдещето на този клуб, ни надигра. Те бяха доста мобилни, играха с огромно предпочитание, няма по какъв начин да ги спреш. Е, имаха и шанс, тъй като ни вкараха с първия удар по вратата, изяснява Луческу.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР