Старши треньорът на ЧФР Клуж - Дан Петреску, призна, че

...
Старши треньорът на ЧФР Клуж - Дан Петреску, призна, че
Коментари Харесай

Петреску: Гледал съм 7-8 мача на ЦСКА, играят добре

Старши треньорът на ЧФР Клуж - Дан Петреску, призна, че чака сложен дуел с ЦСКА в утрешния мач сред двата отбора от груповата фаза на Лига Европа. Срещата е на следващия ден вечер от 19:55 на Националния стадион “Васил Левски”.

“Всички играчи са разполагаем. Само двама не са сигурни, само че ще помисля за тях утре'', стартира Петреску.

Относно изявлението на Стамен Белчев, който съобщи, че желае 2 гола за 2 минути, Петреску съобщи: “Няма по какъв начин да разясня Белчев, той може да си споделя каквото си пожелае''.

''Миналият сезон си е минал сезон, ние изгубихме няколко значими играчи, има случаи, когато даден състезател няма по какъв начин да бъде сменен. Това е един огромен минус за отбора. За разлика от ЦСКА, който закупи 9 доста положителни футболисти, ние нямахме такива благоприятни условия и имаме повече недостатъци от тях. Но другите играчи, с които разполагаме, имат добър опит. Имахме опция за класиране в групите на Лига Европа, а в този момент ще забележим и какво ще покаже мачът против ЦСКА. Те също имат огромни шансове'', разяснява румънския експерт.

''Гледал съм 7-8 мача на тима и знам, че играе добре. Дошли са играчи от Бордо, Уотфорд, играчи, които са с искания и имат предпочитание. Познавам добре Рома и може би той е най-силният тим в групата. Българите стоят добре. Имат два тима в Лига Европа, знаете обстановката при нас и ние надали ще имаме скоро два отбора в Европа. Ние сме щастливи и горди, че играем в турнира'', означи Дан Петреску.

''За разлика от шампионата в Румъния, където има потребност от повече мотивация, нашите играчи тук не се нуждаят от такава. Мисля, че не е правилно да бъдат единствено почитатели на ЦСКА, би трябвало да има и наши почитатели, както и в Румъния ще би трябвало да имаме повече привърженици”, сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР