Старши треньорът на Берое Стара Загора Хосе Луис Ачиари очаквано

...
Старши треньорът на Берое Стара Загора Хосе Луис Ачиари очаквано
Коментари Харесай

Хосе Луис Ачиари: Получи се равностоен мач, никога не съм играл в такива условия

Старши треньорът на Берое Стара Загора Хосе Луис Ачиари предстоящо остана разочаровано след отпадането на неговия отбор от шампионата за Купата на България след загуба с 1:2 като посетител на ЦСКА 1948 в среща от осминафиналите на конкуренцията.

Наставникът дефинира дуела на стадиона в Бистрица като равносилен и с малко обстановки за гол.

" Беше един равносилен мач с малко обстановки за гол. Искам да поздравя играчите ми, моя тим и този на ЦСКА 1948. Беше добър мач. Беше доста мъчно. И двата тима оставиха всичко на терена. Когато водехме контролирахме мача, само че имаше две статични положения. Първо ни изравниха. После ни вкараха втори гол ”, показа аржентинският експерт.

Треньорът на Берое обърна внимание и на тежките атмосферни условия за игра, подбудени от изобилния снеговалеж, споделяйки, че в никакъв случай не е играл в сходна конюнктура.

" Като футболист играх в Испания и Аржентина и като треньор в Испания. Никога не съм играл в такива условия, само че това не е опрощение. Топката вървеше добре. Беше един равносилен мач. Направихме добър мач, бяхме близо, само че най-после ЦСКА 1948 завоюва ", приключи Хосе Луис Ачиари.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР