Старши треньорът на Берое Петър Колев говори преди важния и

...
Старши треньорът на Берое Петър Колев говори преди важния и
Коментари Харесай

Колев разкри тактиката си за Левски и посочи на какво се надява

Старши треньорът на Берое Петър Колев приказва преди значимия и сложен дуел против от Първа лига. Наставникът разкри и част от тактиката си за конфликта, както и на какво се надява. Той стана и следващият, който означи напредъка на " сините " при Станимир Стоилов.
" Очакванията са да е сложен мач, борба. Очаквам играчите, които вземат присъединяване в мача да се вложат оптимално и да допринесат за положителното показване на тима и за положителното довеждане докрай на календарната година. Надявам се да продължим с положителните игри като хазаин. Важен човек ще ни липсва, само че хората, които са влизали в игра са показвали, че играят със самочувствие на наш терен и с импровизация " - стартира той пред dsport.
" Важно е да приключим с положителна игра, да почистим грешките, които изключително допуснахме през първото полувреме на предходния мач против Ботев Враца. Важно е да има атмосфера и позитивизъм. Важни са и точките, несъмнено, само че те от време на време не дават отговор на това, което се демонстрира на терена. Надявам се най-много да покажем добра игра.
Най-важното е да покажем нападателно държание през 90-те минути. Губим на моменти централизация в защитните дейности. Нормално е на хора, които са доста разнородни в офанзива, само че за сметка на това отбранителните им функционалности не са доста добре изразени. Върху това работим да подобряваме тяхната игра в отбрана " - продължи Колев.
Той не пропусна да означи напредъка на Левски при Мъри за край: " Левски играе доста заедно и проведен при Станимир Стоилов, по този начин семпло, което е и сполучливо на този стадий. Смятам, че и това е вярното, което вършат ".
Именно .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР