Старши треньорът на Барселона Шарунас Ясикевичус коментира трансферните цели на

...
Старши треньорът на Барселона Шарунас Ясикевичус коментира трансферните цели на
Коментари Харесай

Шарас: Справяме се супер, но не изключваме още един входящ трансфер


Старши треньорът на Барселона Шарунас Ясикевичус разяснява трансферните цели на тима. Литовската легенда, която ще направи формалния си дебют на пейката на “лос кулес” в Суперкупата на Испания другата седмица, съобщи, че е удовлетворен от тима си, само че не изключва да притегли още един състезател.

“В момента не се трежова за това дали ще имам нови попълнения в редиците си. Работим с играчите, с които разполагаме. Мога да кажа, че се оправяме супер. Все отново не трябва да изключваме евентуален входящ трансфер, само че настоявам, че това не ни е спешно”, сподели Шарас.

Всъщност, Барселона добави единствено един нов състезател през лятото - гръцката звезда Ник Калатес, който дойде след пет сезона в Панатинайкос. Ясикевичус ще разчита и на младите Леандро Болмаро и Сержи Мартинес, които ще бъдат част от мъжкия тим за новата акция. Най-сериозната нечиста сделка за ново попълнение при каталунците е крилото на Портланд Марио Хезоня, който се състезава за испанския гранд преди да замине за НБА.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР