Старши треньорът на АЕК Ларнака Иманол Идиакес заяви, че тимът

...
Старши треньорът на АЕК Ларнака Иманол Идиакес заяви, че тимът
Коментари Харесай

Треньорът на АЕК: Още не сме се класирали

Старши треньорът на АЕК Ларнака Иманол Идиакес съобщи, че отборът му към момента не се е класирал за третия кръг на квалификациите на Лига Европа и би трябвало да свърши своята работа в реванша с Левски. Кипърците взеха удобен задатък от 3:0 след първия мач в Ларнака, като осъществиха всичките си попадения след изгонването на Живко Миланов.

"Още не сме се класирали. Те ще ни нападат и пресират още от първата минута на мача. Очаква ни сложен мач. Левски е огромен тим и огромно име. В първия мач имахме преимуществото да играем цяло полувреме с човек повече, което се отрази на хода на мача. Уважаваме противника, само че чакам футболистите на Левски да се раздадат на 100 % за този мач ", сподели Идиакес.

"Всички играчи са здрави и са на линия за срещата. Целият ни фокус е ориентиран към мача на следващия ден и е значимо каква игра ще покажем. Надявам се след края на срещата всички да бъдем щастливи. Повтарям, следва ни доста значим мач. Важно е всички да схванат, че би трябвало да мислим единствено за него. Не мислим за идващите мачове, тъй като още нищо не сме постигнали ", добави Идиакес.

"Това, че ще играем пред празни трибуни, не ни дава преимущество. Футболът е за хората и за почитателите. Трудно е да се играе пред празни трибуни, само че ние сме пристигнали да свършим нашата работа и би трябвало да го създадем ", приключи наставникът на АЕК.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР