Старозагорци блокираха движението от и за магистрала Промяна на системата

...
Старозагорци блокираха движението от и за магистрала Промяна на системата
Коментари Харесай

Старозагорци блокираха движението от и за магистрала „Тракия”

Старозагорци блокираха придвижването от и за автомагистрала Промяна на системата желаеха протестиращи от Стара Загора, които след автошествие блокираха за половин час придвижването от и за автомагистрала " Тракия " при Птицекомбината.
 
Ние сме ги качили на власт, ние ще ги свалим откакто те не се вслушват в нашите претенции. Това показа един от уредниците на протестното автошествие в Стара Загора Силвия Ангелова. Излизаме още веднъж против обществената неправда, високите цени и налозите, заключи тя част от настояванията на протестиращите старозагорци, които още веднъж желаеха оставка на кабинета и обявиха, че митингите им ще продължат и отсега нататък.
 
Колоната от към 80 автомобила мина по старозагорските улици с надути клаксони и се събраха на Птицекомбината, където имаше засилено полицейско наличие и жандармерия. Униформените първоначално отклоняваха автошествието в посока село Загоре, а придвижването от и за автомагистрала " Тракия " беше пропускано поетапно. След края на митинга с крясъци " Мафия " протестиращите излязоха на пътното платно и още веднъж желаеха промяна на системата. Около 200 души съумяха да затворят пътя от и за автомагистрала " Тракия " за 30-ина минути.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР