Стареенето е процес, който е неизбежен. Всеки от нас расте,

...
Стареенето е процес, който е неизбежен. Всеки от нас расте,
Коментари Харесай

Диета от Каменната ера спира стареенето. Ето какво трябва да направим

Стареенето е развой, който е неминуем. Всеки от нас пораства, пораства и в един миг стартира да старее. Разбира се, в този развой се включват освен генетичните ни особености, само че и самият ни метод на живот. Ако поставяме грижи за тялото си, то ще се резервира крепко и мощно по-дълго време. Козметичната промишленост също оказва помощ много на хората, които не желаят да демонстрират признаци на стареене. Козметичните процедури и даже интервенции сега са методът, по който човек може да се бори със стареенето. Но се оказва, че има и различен метод. Как? С диета от Каменната епоха.

Това твърди професор Майкъл Роуз, който преподава еволюционна биология и екология в Калифорнийския унверситет. Той счита, че стареенето освен не е неминуем развой, само че даже може да бъде спряно. Интересното е, че теорията му не включва някакви революционни способи, в противен случай. Трябва единствено да съблюдаваме тази диета от Каменната епоха.

Ето какво тъкмо би трябвало да вършим, съгласно професора, с цел да забавим стареенето си.

Майкъл Роуз смята, че храненето ни е решаващият фактор за стареенето и в случай че се храним по избран метод, можем да забавим процеса. Той даже оптимистично счита, че това е методът да спрем този развой. Идеята на диетата му е, че в Каменната епоха хората са се хранели напълно с органични артикули. И точно това би трябвало да вършим, с цел да сме енергични и постоянно млади, счита професора. Трябва да изключим от меннюто си продуктите, които влючват брашно, както и млечните артикули. За сметка на това на масата ни обезателно би трябвало да има гъби, ядки, плодове, зеленчуци, месо и морски блага. Майкъл Роуз счита, че в случай че променим метода си на хранене и хапваме единствено горепосочените артикули от по-млада възраст, откакто навършим 30 години, то стареенето обезателно ще бъде забавено. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е хранителни режими, се консултирайте със своя доктор!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР