Станислав Климентов е астрологът на вестник „Борба”. Занимава се с

...
Станислав Климентов е астрологът на вестник „Борба”. Занимава се с
Коментари Харесай

Астролог и ученик на Алена с гореща прогноза за новата година

Станислав Климентов е астрологът на вестник „ Борба”. Занимава се с астрология от 2001 година. Той е един от учениците на Светлана Тилкова – Алена. От 2012 година е член на Българския филиал на Германския астрологичен съюз (DAV).

Той не отдава нищо на случайността. Според него за всяко събитие тук, долу на земята, дава отговор съответна звездна настройка на небето. В навечерието на Коледа и Нова година той споделя пред "Борба " за идващата 2020 година, която ще е по-различна от останалите.


– Станиславе, кое е това нещо, което прави новата година по-различна от предходните, и за какво да я чакаме с такова неспокойствие?
– Всяка година сама по себе си е неповторима в нашия календар и за всеки носи мемоари за нещичко малко, което му се е случило. Но 2020-а е малко по-различна заради няколко аргументи.

Първата е, че влизаме в ново десетилетие – на 20-те години на XXI век. Нещо не толкоз видимо на пръв взор, само че факт. За мен то носи наслада и очаквания.

Не по-малка причина за разграничение е това, че 2020 година е с осцилация 4 и обвързана с планетата Уран – планетата на новото време, новите обичаи и измененията, които идват постепенно и бавно, само че трайно се настаняват в нашето всекидневие.

– Уран значи! Звучи много реактивно. Опасна ли е тази планета, в случай че се прави прилика с химичния детайл уран, отговорен за няколко атомни произшествия?
– Всичко към нас е сила. Дали тя ще бъде движеща мощ, или разрушителна бомба, зависи само от нашите дейности.

Човешкото мислене и човешките ръце са тези, които предизвикват произшествия, а не химични детайли или планети. Но да, планетата Уран в действителност е много реактивна, в случай че би трябвало да употребявам вашата метафора. Уран е планетата на новите и истинските неща, които се случват в живота ни. Слави се и като планетата на разрушенията.

Е, такава е. Може ли новото да навлезе без протест и без да унищожи статуквото на остарялото? Със своето постепенно придвижване към Слънцето тя престоява във всеки един зодиакален знак за към 7 години, или извървява една цяла обиколка на зодиака за към 85 години.

Причината за бавното му придвижване е и неговата назадничавост – в 5-ия месеца от годината той се движи ретроградно, а в останалите 7 е пряк.

Цялата тази информация може да се пояснява в духа на изменящото се време – смяната е сложна за реализиране, идва постепенно, със стъпчици “напред” и “назад”, с доста компликации и забавяния. Но рано или късно се случва. Ето за какво и 2020-а е доста специфична за всеки един от нас.

– Промени… Промени… Не се ли уморихме към този момент от прогнози за промени, до момента в който сме замръзнали в заспалост и като че ли нищо не се случва?
– Не съм склонен, че сме потънали в латентен сън. Светът съществено се трансформира, Европа – също. Време е и ние, българите, да проумеем, че всички пътуваме в обща лодка и в случай че не гребем в една посока, попадаме във въртоп.

През 2020 година измененията ще се случват и на подсъзнателно, и на физическо равнище. Време е да приемем, че светът се развива и върви напред. Време е да престанем да въздишаме по предходните години и да броим времето от Прехода насам.

Сега е значимо да тръгнем по нови пътеки и да извървим пътя паралелно с компликациите, които той ни предлага.

– Ето, че заприказва за компликации. Нали годината е специфична?
– Не бива да одобряваме компликациите безусловно като нещо неприятно в живота. Напротив, постоянно те са автоматизираната спирачка, която ни дърпа обратно, с цел да не правим нелепост заради припряност и недообмисляне.

2020-а е година, обвързана с осцилация 4 в нумерологията, а осцилация 4 носи компликации по пътя на по-младите, които би трябвало да натрупват житейски опит и да не вършат прекомерно огромни и неверни крачки.

Но носи и рутина и успокоение на хората в зряла и по-напреднала възраст, с цел да се отърсят от прекомерно забързаното си всекидневие и да поемат глътка въздух. Нищо не се получава без отмора. И в природата е по този начин.

– Почивка, застой…?
– Да, само че за малко. Само първите месеци от годината носят нотка мъртвило. След това дейностите се забързват и се включва механизмът на Уран, който разрушава остарялото, с цел да построи на негова основа нещо ново. И всички можем да се възползваме, като променим метода си на мислене и гледаме напред.

Вече сме в XXI век, в неговото трето десетилетие – време на механически и мисловни революции. Време, в което виртуалната действителност е успореден свят на нашия, с който би трябвало да живеем по едно и също време. Време на нови системи за продан на информация, артикули, пари.

– Като стана дума за пари и материя, какви ще бъдат измененията в тази тенденция?
– Промените в методите на разплащане и в паричните еквиваленти като цяло към този момент са налице. Те са вследствие на придвижването на Уран в Телец, което започва още през 2018 година, разви се през 2019-а и в този момент, през 2020-а, ще стартира своето одобряване.

Ще продължи наклонността на рационализация в областта на системите за ръководство на приходите, в системите за наблюдаване на паричните потоци, както и в банковата система. Вече навлязоха нови схеми за разплащания с революционни банкови карти, кореспондиращи с напълно виртуални сметки.

Това са сметки на бъдещето и сметки, които през идната година ще стават все по-популярни и атрактивни. Банковата система също се окрупнява и към този момент го следим. Някои от най-големите банки в България сляха капиталите си и направиха обединяване. Това беше напълно естествена стъпка в предходните години – 2018-а, годината на Луната, и 2019-а, годината на Юпитер.

– Очакват ли се банкрути на банки?
– Банките се окрупняват не с цел да банкрутират, а с цел да сливат опциите и да оферират по-стабилни артикули на по-високи цени. От банкрути е заплашен всеки, който не “внимава в картинката”.

А картинката на Уран е ясна – основаваш се на рутината, работиш и градиш новото, без да допускаш доста неточности. Не препускаш бързо и затвърждаваш към този момент постигнатото. Рискът в тази ситуация може да докара до съществени проблеми и беди.

– На какво да заложим, с цел да имаме триумф?
– Добре е да не подхващаме прекомерно рискови инициативи. Нека залагаме на по-сигурното. Но паралелно с него е значимо да вършим нововъведения, да гледаме напред и да търсим опция за развиване в новите условия на живот, в които се намираме – нови технологии. Нека заложим на едно по-различно и ново софтуерно и екологично всекидневие, което е напълно постижимо през 2020 година.

– Прогнозата ти звучи доста оптимистично. Дано се сбъдне!
– Ще се сбъдне за всички, които имат вяра в себе си и не се опасяват да стъпят крепко на земята. Не очаквайте чудеса, а условия. През 2020 година изискванията са сурови, с цел да покълнат опитните и добре отгледани „ семки” на хората с хрумвания.

Годината на Уран изисква развиване и напредък. Това е оптимистично, в действителност! Но не всичко ще се получава елементарно и от първия път. Постоянството ще води към триумф. Ето на това му се споделя „ стабилно развитие”!

– В умозаключение можем ли да обобщим, че 2020-а ще бъде плодородна и щастлива година?
– Такава ще е! Противно на стряскащите и злокобни прогнози, които се изсипаха върху главите ни, моята е положителна. Защото звездите се редят на небето, само че дейностите ни тежат тук, долу, на земята. И каквото създадем, такова може да чакаме да ни се случи. През 2020-а направете първите стъпки към своята смяна в метода си на мислене.

Изхвърлете остарялото и приемете новото. Направите ли го с обич, можете да очаквате отлични резултати. В навечерието на Коледните и Новогодишни празници ви го поисквам от сърце!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР