Стана ясно коя е жената, крала от апартамент в Пловдив.

...
Стана ясно коя е жената, крала от апартамент в Пловдив.
Коментари Харесай

Фризьорка е арестуваната по време на обир в Пловдив. Крала от приятели СНИМКИ

Стана ясно коя е дамата, крала от апартамент в Пловдив. Мария Сулева, която работи като фризьорка, е ограбила жилището на своя другарка и колежка. Случката се разиграва на 6 август в пловдивския квартал „ Кючук Париж “. Мария си изготвила остроумен проект, с цел да не бъде явно действието ѝ. Тя откраднала ключовете за жилището на пострадалата, като направила по този начин, че да наподобяват изгубени. Това описа за GlasNews.bg лелята на ограбената жена.

Тя показа, че 37-годишната крадла, знаейки, че фамилията не е в дома си, се дегизирала с перука, шапка, маска и ръкавици и най-необезпокоявано проникнала в непознатия парцел.

„ Действа чисто. Подготвена е. Взима ключовете на свои сътрудници, прави по този начин, че да наподобяват изгубени. Отключва, влиза, краде злато и пари, заключва и си излиза, “ споделя Александра.

Мария знаела, че фамилиите ще отсъстват за близо месец, до момента в който са на отмора. Но племенникът на Алекс е бил там. Той забелязал, че светят лампи в едно от жилищата и незабавно се обадил на околните си. Притеснени, те незабавно позвънили в полицията.

При идването на органите на реда, Мария към този момент била в жилището на родителите на Алекс. Тя сложила ключа на вратата, по този начин, че да не може да се отвори от външната страна и отказвала да отвори. След близо 40 минути опити от страна на служителите на реда, се принудили да разбият вратата. Влизайки вътре намират фризьорката скрита в дрешник в една от спалните. Така набезите на „ приятелката “ стават два. От там също са откраднати пари и златни украшения.

Мария отказвала да сътрудничи на служителите на реда и оказвала опозиция. Опитвала се да махне поставените ѝ белезници. При дейностите по задържането и буйстването на дамата, тя била хваната за косата, тогава се открива, че в действителност носи руса перука. Задържана е за 72 часа. Все още се прецизира на каква сума възлиза откраднатото.

„ Моят апел е за да предпазя и предупредя хората, които са имали контакт с Мария. Не сме единствено ние, “ сподели още Алекс.

По думите ѝ, друга другарка на фризьорката също е била „ опарена “. Преди към година, след посещение на въпросната жена в дома ѝ, златен накит се оказва безследно липсващ. Но защото са близки, пострадалата не се усъмнила в 37-годишната, която е и майка на две деца.

Друга жена също споделя, че през 2019 година, са откраднати ключовете ѝ, а златото в дома ѝ е изчезнало. Оттогава Мария изчезва и стопира да поддържа контакт с нея.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР