Полицията във Варна образува 12 досъдебни производства за търговия с

...
Полицията във Варна образува 12 досъдебни производства за търговия с
Коментари Харесай

Спецакцията във Варна: 45 души са задържани

Полицията във Варна образува 12 досъдебни производства за търговия с гласове, заяви през днешния ден Веселин Вълчанов, шеф на „ Криминална полиция " в крайморския град. Той посочи, че това е резултат от провеждаща се на територията на региона профилирана интервенция за противопоставяне против закононарушения срещу политическите права на жителите, както и против битовата престъпност.

Общият брой на формираните досега досъдебни производства е 22, сподели Вълчанов. По думите му 12 от тях са за платен избор. Задържани са общо 45 души. В рамките на интервенцията са разкрити и 13 други закононарушения. Открити са и двама души, оповестени за търсене, единият от които с Европейска заповед за арест.

Досъдебните производства за пазаруване на гласове са формирани главно в дребни обитаеми места, добави Вълчанов. Той не даде повече детайлности, само че посочи, че част от тях са в общините Провадия и Бяла. По думите му са формирани и досъдебни производства за държане за разпространяване на опиати, като са конфискувани обилни количества, написа 24 часа.

Вълчанов сподели още, че инспекциите за пазаруване на гласове са по подадени сигнали и са за разнообразни партии.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР