Сривове на партито и задръствания предизвикаха хаос пред ексклузивната вечер

...
Сривове на партито и задръствания предизвикаха хаос пред ексклузивната вечер
Коментари Харесай

„Пълен хаос“ избухва пред партито в имението на Лени Хохщайн в имението на Лени Хохщайн

Сривове на празненството и тапи провокираха безпорядък пред извънредната вечер на Art Basel Nights на Nylon в имението на Лени Хохщайн в имението Star Island в Маями в събота, настояват голям брой източници извънредно пред Page Six.

„ Хората се опитваха да провалят празненството, които не бяха в листата с посетители, и беше полуда “, ни споделя един разузнавач, добавяйки, че се е разчуло, че събитието е „ мястото, където би трябвало да бъде довечера “.

Друг източник прибавя, че хората, които се пробват да влязат, са питали поканените присъстващи, напускайки празненството, дали ще продадат лентите си за китки.

„ Едно момиче попита дали могат да вземат моята гривна за 100 $ “, ни споделя купонджият, отбелязвайки, че те не са се задължили, само че „ беше цялостен безпорядък. “

Видео, оповестено от акаунта в Instagram Only in Dade, демонстрира по какъв начин жена кара другар да я вдигне през оградата, с цел да може да се промъкне на празненството, до момента в който друга жена е забелязана да плува във водата пред имението на Хохщайн, вероятн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР