Срещу Габриела Славова, обвинена заедно с майка си, за убийството

...
Срещу Габриела Славова, обвинена заедно с майка си, за убийството
Коментари Харесай

Закрила на детето в Бургас се занимавала с Габриела Славова още през 2021 г.

Срещу Габриела Славова, упрекната дружно с майка си, за убийството на брачна половинка й има заведен иск за лишаване на родителските права още през 2021 година Сигнал е подаден, защото малолетното дете Михаил Павлов е оставено без контрол, потвърдиха и от Закрила на детето в Бургас.

Габриела Славова - Пеева надалеч не е измежду най-грижовните майки. Не знам за какво са й постановили мярка " домакински арест ". Тя не се грижи за детето си. Това удостовери пред съседът на обвиняемата в Бургас Владимир Павлов.

Павлов, който е и общински консултант, съобщи, че Габриела, дружно с майка й Красимира Трифонова и баба й Тона Трифонова са били настанени в общинско жилище на първа линия до морската градина в Бургас . На жилището е осъществен цялостен ремонт за сметка на бургаския бюджет от близо 30 000 лева Това е станало допустимо, защото брачната половинка на към този момент починалия Пейо Пеев е работила в общината. Още тогава, преди към 3 години и половина, Павлов останал изумен, че фамилията идва с бус за 120 000 лева, а в това време се доставя с общинско жилище като извънредно нуждаещи се.

Семейството на убития Пейо Пеев е живяло в Бургас до преди две седмици, твърди Попов. Още от 3-годишна възраст момчето е оставяно единствено в апартамент в Бургас. Съседи са виждали, че детето върви голо и босо на открито.
 Спор за настойничество евентуално е причина за убийството на мъж от дамата и тъща му в София
Спор за настойничество евентуално е причина за убийството на мъж от дамата и тъща му в София

Съпругата на жертвата е под домакински арест, а майка й е с мярка " задържане под стража "

По думите на Павлов детето се е разминало на косъм от случай . То е било оставено без контрол и за малко да е блъснато от автомобил. Мъжът е позвънил на тел.112, с цел да потърси родителите на детето със съдействието на органите на Министерство на вътрешните работи. Чул се е мощен тропот, при което на камерите вижда, че Габриела се качва на един автомобил и отпрашва. В същото време детето излязло и викало след нея. Павлов е съумял да попречи да се случи нежелан случай. Майката била издирена. Същата дала като пояснение, че " имала незабавна работа, а детето ще се оправи единствено ".

Преди 3 години е подаден сигнал до Агенция за протекция на детето. Общинският консултант сподели още, че е неведнъж унизен от бабата на детето Красимира Трифонова. Всички сигнали били пуснати от служебния е-мейл на дамата от Министерството на външните работи за да се респектират институциите и служебните лица, споделя още Павлов.

Припомняме, че Габриела Пеева беше пусната под домакински арест, с цел да се грижи за децата си. Тя и майка й Красимира Трифонова са упрекнати, че. Впоследствие той е бил разпален в автомобила си. Според проверяващите, повода за гибелта е удушаване. Автомобилът с тялото на убития беше открит опожарен в гориста околност на Витоша, по пътя за хижа " Алеко ".
 Жена умъртви и възпламени брачна половинка си в колата му в София
Жена умъртви и възпламени брачна половинка си в колата му в София

Тя и родителите ѝ са задържани
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР