За момента водещата версия за фаталния инцидент, при който загинаха

...
За момента водещата версия за фаталния инцидент, при който загинаха
Коментари Харесай

Превишена скорост е водещата версия за катастрофата с двама загинали в Пловдив

За момента водещата версия за съдбовния случай, при който починаха двама души в Пловдив е превишена скорост. Не са открити данни за съпричастие на трети лица . Предстои правенето на автотехническа-експертиза. Това съобщи пред публицисти прокурор Борис Михов от Окръжна прокуратура - Пловдив.

Той разясни, че Окръжната прокуратура в града под тепетата е образувала досъдебно произвеждане. Извършват се голям брой процесуално-следствени дейности. Извършен е оглед на местопоризшествието. Разпитани са и очевидци, добави Михов. По думите му са назначени няколко експертизи и са конфискувани са голям брой материални доказателства.

Красимир Нешев от " Пътна полиция " - Пловдив съобщи, че лидерът на авариралия автомобил е имал 3 години стаж зад кормилото. За този интервал той е бил глобен 16 пъти за нарушаване на Закона за придвижване по пътищата . Нешев акцентира, че водача не е бил хващан да кара след използването на алкохол или опиати.

По думите му злополуката е станала към 03:20 часа, когато няма огромен трафик. Той разясни, че преди този момент е валяло. Според него лидерът се е движил със скорост, несъобразено с пътните условия.

Комисар Васил Димов от пожарната уточни, че на мястото на случая са пристигнали 3 екипа, които да оказват помощ за разчистването на пътя. Дървото, в което се е блъснала колата, е било отвесно, както и автомобилът. При започване на укрепителните дейности дървото се изкоренява случайно и затиска един от огнеборците. Димов посочи, че потърпевшия е в тежко положение с голям брой фрактури, само че без заплаха за живота.
 Младеж и госпожица починаха при злополука в Пловдив
Младеж и госпожица починаха при злополука в Пловдив

Момче и момиче са с заплаха за живота, съществено е потърпевш и пожарникар
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР