Срамота и позор! Но от брадъра Ричи Тъпото какво ли

...
Срамота и позор! Но от брадъра Ричи Тъпото какво ли
Коментари Харесай

Скандал: Брадърът Ричи Тъпото скъсва от с*кс омъжена жена с дете! (Мая е съпруга на хирург - СНИМКИ)

Срамота и срам! Но от брадъра Ричи Тъпото какво ли можем да чакаме... Знаем, че Ричард Величков се показа като лишен, както от мозък, по този начин и от същински страсти, до момента в който беше преди време във ВИП Брадър. След това той едвам не влезе в пандиза поради абсурда с рисковите медикаменти за намаляване, които продаваше на лапни шараните, а в този момент...

Сега се е забъркал в любовна спекулация с омъжена жена, която има и дете. Да, мацката, с която през вчерашния ден го показахме да се целува на фотографията, се споделя Мая Куртишева и е брачна половинка на изтъкнат хирург от Разлог - Станислав Георгиев. Двамата имат дете, само че очевидно това не пречи на Мая да мачка чаршафите с Ричито.

Самият Ричард загатна, че връзката им е от девет месеца, като пусна техни фотоси от Рим, а и от столични хотели. Интересно е какво вършат в хотелските стаи, откакто и двамата все още населяват столицата, само че... неангажиращият непознат терен очевидно е по-секси.

Мрежата се разбуни като кошер след разкритието, че сякаш гаджето на Ричи е омъжена жена, а консуматори ги попиляха. " Тоя, че е борд и не става за нищо, е ясно от дълго време. Но тая овца какво си мисли, че си оставя мъжа, поради едно петно. Ще я начеше малко и ще я зареже, или ще й легне на гърба, тя да го устоя. Нали се появи що за стока е ", разясняват в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР