Сръбският шампион Цървена звезда води преговори с халфа Гелор Канга

...
Сръбският шампион Цървена звезда води преговори с халфа Гелор Канга
Коментари Харесай

Цървена звезда отказва изгодни оферти за най-добрия си футболист

Сръбският първенец Цървена звезда води договаряния с халфа Гелор Канга за възобновяване на контракта му. Грандът от Белград се притеснява, че националът на Габон може да си тръгне като свободен сътрудник през лятото. " Звездашите " са подготвени да създадат Канга най-скъпоплатения футболист в отбора, в случай че се съгласи да остане.

От началото на сезона 27-годишният техничар има 14 мача и 3 гола в сръбското състезание. Освен като атакуващ халф, той може да работи и по двата фланга, а почитателите на Звезда го трансфораха в собствен любим още от първите му дни в отбора, откакто беше притеглен от Ростов през 2016 година.

Сериозен интерес към Канга има от страна на Спарта (Прага). Чехите са подготвени да извадят 3 млн. евро, само че Цървена звезда избира да изчака с вярата, че африканецът ще възобнови контракта си. Освен това, сръбският клуб не желае да се разделя с най-хубавия си футболист преди 1/16-финалите с ЦСКА (Москва) в Лига Европа.

Преди няколко седмици се заприказва, че Канга може да се върне в Русия. Той е наблюдаван от Спартак (Москва) и Рубин, а също така има предложенияи от китайски клубове.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР