Жена трябваше да извади собствения си зъб с клещи, след

...
Жена трябваше да извади собствения си зъб с клещи, след
Коментари Харесай

Жена извади собствения си зъб с клещи, след като се обади на 100 зъболекари и не получи час

Жена трябваше да извади личния си зъб с клещи, откакто не можа да получи час за ортодонт - макар че се обади по телефона на повече от 100 клиники.

Тоби Спенсър, на 57, имаше здрави зъби, до момента в който пристъпът на панкреатит не я накара да повръща постоянно, което ги скапе и съвсем всички паднаха. В опит да извади мъчителен зъб и да сложи протези, тя споделя, че е прекарала часове в циркулиране на повече от 100 частни и NHS стоматологични кабинети по цялото южно крайбрежие.

Но не съумя да си откри час, тъй като всички описите с чакащи били цялостни, тя споделя, че сама си е извадила зъба. Сега тя има единствено осем зъба и обезверено желае да си вземе протези, само че към момента не може да откри кой да я одобри като пациент. Тя споделя, че няма зъболекари, които са подготвени да одобряват пациенти от NHS, тъй като не могат да таксуват толкоз, колкото биха могли на частно.

Преминаването към частно лице би коствало до £800, споделя тя, което тя може не си разрешавам. В допълнение към осемте си истинс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР