Сръбският фризьор Марио Хвала създаде подстрижа с образа на футболната

...
Сръбският фризьор Марио Хвала създаде подстрижа с образа на футболната
Коментари Харесай

Роналдо и танци на пилон в Сърбия за Световното в Русия

Сръбският коафьор Марио Хвала сътвори подстрижа с облика на футболната легенда Кристиано Роналдо в Нови Сад в понеделник.

Хвала практикува изкуството на „ татуировките за коса” през последните девет години и възнамерява да направи повече такива с облици на футболни звезди през идващите седмици, тъкмо в точния момент за Световното състезание в Русия.

Американски специалист: Съединени американски щати да се намесят на Балканите, Москва ще нападна

Москва желае Съединени американски щати да спрат да я клеветят за Балканите

„ Както всички знаем, Световното състезание е на път да стартира, тъй че тази година сръбските почитатели ще бъдат най-оригиналните в историята и ще се появят с портретите на известни футболни звезди”, разяснява Хавала.

Всяка сходна подстрижа лишава сред 3 и 6 часа, с цел да бъде приключена.

За атмосферата и за забавляване на клиентите в студиото на Хвала способства и танцьорка на стълб, облечена в доста минималистична версия на обичайната съветска носия.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното прилож ение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
СПОРТ Гръм от Словакия: Купена ли е купата на Ел Маестро? Най-невероятните санкции във футбола Звезда на Ливърпул споделил "да " на Реал, единствено че…
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР