Сръбският бизнесмен Драган Шолак опроверга информацията, че е сключил сделка

...
Сръбският бизнесмен Драган Шолак опроверга информацията, че е сключил сделка
Коментари Харесай

Сделка за Левски няма, спекулации могат да застрашат преговорите: Драган Шолак

Сръбският предприемач Драган Шолак опроверга информацията, че е сключил договорка за придобиване собствеността на Левски. Той разяснява медийни изявления, съгласно които е придобил контролния пакет акции на футболния клуб.

" Във връзка с появили се изявления в българските медии, в които се твърди, че договорката за собствеността на футболен клуб Левски към този момент е завършила и акциите са трансферирани на мен и/или мои компании, бих желал да заявя, че тази информация не дава отговор на истината ", гласи позицията на Шолак.
" Използвам случая да насочва молба към медиите да се придържат към публична информация по тематиката и да не се доверяват на непроверени обстоятелства и клюки, защото сходни спекулации могат да застрашат договарянията и да понижат възможностите за сполучливо завършване на евентуална договорка ", се споделя още в известието на Шолак.

Той прояви интерес към Левски през лятото, след което стартира одит. Последната публична информация от компанията на Шолак пристигна на 15 октомври, когато беше оповестено известие, че диалози за клуба не са водени.

" Ако възможна договорка за собствеността на футболен клуб Левски бъде подписана, ще разпространя публично мнение до медиите. Дотогава всяка информация, която съдържа сходни изказвания, би трябвало да се смята за спекулативна и погрешна ", се споделя в формалното официално съобщение на ръководителя на надзорния съвет на United Group.
Левски се намира в внимателно състояние, защото продължава да има огромни задължения, които не се погасяват, а актуалното съглашение с Националната организация по приходите (НАП) изтича.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР