Спряганият за министър на външните работи в новия кабинет Даниел

...
Спряганият за министър на външните работи в новия кабинет Даниел
Коментари Харесай

Обрат с имената на новите министри! Какво казаха от ПП

Спряганият за министър на външните работи в новия кабинет Даниел Лорер от "Продължаваме смяната " отхвърли да му е предлаган поста и изобщо да са водени диалози за имена на министри.

По-рано през днешния ден излезе лист с възможни членове на бъдещия кабинет, в който попадаха имената на Кирил Петков като министър председател, Асен Василев като финансист номер 1, Христо Иванов като министър на правораздаването, Бойко Рашков като началник на Министерство на вътрешните работи, Любомир Карименаки от Има Такъв Народ за министър на стопанската система и други "Всичко това са спекулации. Започваме с договарянията за политики, ще приказваме за хората по-късно ", разяснява Лорер пред БНР.

Георги Гьоков от Българска социалистическа партия, който е спряган за министър на труда и обществената политика, също отхвърли да му е предлаган поста. "Към момента няма безусловно никакви диалози за постове ". Любомир Каримански от "Има подобен народ " също съобщи, че не е получавал предложение за министър на стопанската система. "Категорично не са водени такива диалози. В момента по този начин или другояче сме се разбрали, че преди да минат обособените политики, няма да се водят такива диалози ", уточни той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР