Спортният директор на Борусия Дортмунд Себастиан Кел потвърди, че германският

...
Спортният директор на Борусия Дортмунд Себастиан Кел потвърди, че германският
Коментари Харесай

Себастиен Кел: Предпочитам Белингам да остане при нас много години

Спортният шеф на Борусия Дортмунд Себастиан Кел удостовери, че немският клуб към момента не е получил никакви предложения за британския национал Джуд Белингам, макар интереса на няколко европейски тима, измежду които и Ливърпул, написа вестник Ruhr Nachrichten.

„ Бих предпочел Джуд Белингам да остане в Борусия Дортмунд за доста, доста години. Също както бих желал Ерлинг Холанд да остане в тима за доста години или Джейдън Санчо “, разяснява Кел.

„ Представете си да играем с тези момчета в последните няколко години и да не губим един от най-важните си футболисти всеки сезон. Да, в нашия бизнес е по този начин, а в интернационалните шампионати би трябвало да приемем ролята си до някаква степен. Сега дано се концентрираме върху спортните неща. За всички останало ще забележим какво ще се случи “, добави Себастиан Кел.

Той съобщи, че нападателят Карим Адейеми работи доста съществено. „ Той направи същинска стъпка напред в последните три мача. Работи крепко върху себе си и несъмнено, водихме доста диалози. Мисля, че той разбра, че би трябвало да се показва по-добре от това, което сподели в първата част от сезона. Но той самият чака повече от себе си “, сподели Кел.

Попитан дали би приел второто място в Бундеслигата незабавно за сегашния сезон или би приел риска да се бори за купата, Себастиан Кел отговори: „ Бих рискувал, несъмнено. Винаги желая да надвивам. “

Автор: Кремена Младенова/БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР