Според традиция, датираща от незапомнени времена, веднъж годишно, и по-точно

...
Според традиция, датираща от незапомнени времена, веднъж годишно, и по-точно
Коментари Харесай

Гери-Никол гола и провокативна на рождения си ден

Според традиция, датираща от незапомнени времена, един път годишно, и по-точно точно на рождения си ден, човек има правото да се обърне към ориста, искайки от нея едно нещо, под формата на предпочитание, което си намисля, момент преди да духне запалените свещички на тортата пред себе си, чийто брой подхожда на годините, които навършва. Счита се, че с цел да осъществен звездите копнежа му в границите на идните дванайсет месеца, съставящи новата глава в житейската му история, то той би трябвало да насочи молбата си към тях мислено, тъй че никой различен да не е в положение да я чуе, нарушавайки съкровената фамилиарност сред него и ориста.

С течение на времето обаче доста хора все по-често съзнателно подценяват тази част от обичая, изричайки самоуверено на глас това, което желаят, надали не като предизвикателство към небесата, останали глухи за бляновете им в предишното, написа life.dir.bg.

Точно както стори Гери-Никол, която напълно неотдавна посрещна персоналния си празник, споделяйки със своите над половин милион почитатели в Инстаграм защо мечтае през него. С помощта на провокацията, трансформирала се в нейна вярна спътница, несъмнено улеснила първоначално построяването на соловата ѝ кариера като певица, почнала откакто слезе от сцената на " X Factor ", варненката за прощален път прикова вниманието на потребителите в обществената мрежа, където в навечерието на своята двайсет и четвърта годишнина разгласява два дръзки свои фрагмента. На тях тя театралничи без облекла, разкривайки голата плът на тялото си, като въпреки всичко е решила да съблюдава известно благовъзпитание, прикривайки с една ръка бюста си.

" Пожелавам си най-много свят без война, свят в който да живеем свободни и щастливи ", написа тя към фотосите, показващи я с каска на глава, от чието обръщение, изписано в предната ѝ част, излиза наяве мнението ѝ за нестихващия конфликт сред Русия и Украйна.

И въпреки преди съвсем седмица изпълнителката на " Ела и си вземи " да бе на отмора на прелестния Миконос, откъдето разгласява няколко къси видеа, на които се забавлява с необятна усмивка на разположение в компанията на мускулест мъж с татуировки, за който наскоро загатна, че е актуалният ѝ сътрудник, специфичния си ден Гери-Никол избра да отпразнува не с него, а с няколко от най-близките си другари край морския бряг в Созопол.



Това стана ясно от редица изображения и клипове, които качи в платформата за връзка като 24-часови истории. На тях се вижда, че денем групата се припича под слънчевите лъчи на борда на първокласна яхта, събирайки загар, а вечер се радостни, вдигайки тостове и танцувайки в локалните нощни заведения, които певицата посещава облечена в нищожно облекло, разкриващо обилните ѝ извивки. За рождения ѝ ден те сами са приготвили паеля с морски блага, както и спонтанен десерт с пресни плодове.

Преди ден обаче светлооката певица сподели, че торта въпреки всичко е имало, дори три, въпреки и единствено с цел да си направи фотосесия с тях, с която да означи настъпването на новата година в живота си. На фотосите тя пробва сладките изкушения, гледайки съблазнително към фотографския обектив, прелъстявайки както него, по този начин и феновете.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР