Според непотвърден слух цялата магия на секса между двама души

...
Според непотвърден слух цялата магия на секса между двама души
Коментари Харесай

Как се отразява бракът на секса?


Според непотвърден слух цялата магия на секса сред двама души се разнася крепко пушек след изговаряне на заветните брачни обети . Цял живот търсим подобаващия човек, с който да споделим оставащото си време, а се оказва, че откакто към този момент сме го разкрили, би трябвало да се лишим от това, което в огромна степен осмисля взаимното общуване – секса . Единственото, което сътрудниците може да опазят като неприкосновена своя територия измежду целия безпорядък, който съпътства брачния живот, си отива още първоначално.

Но това е сюжет, диктуван само от непотвърден слух . А дали той е правилен, за положително или неприятно, всеки би трябвало да ревизира за себе си. Защото за сходни неща не можем да съдим по мнението на другите.

За удостоверение на този факт идва информацията, че провъзгласявайки двама души за брачен партньор и брачна половинка на база на дадените им пълномощия, чиновниците на обредния дом отключват за младоженците портата към ново измерение на секса . Някои психолози и брачни специалисти даже смятат, че сключването на брак е моментът, когато половият живот на двамата действително стартира в цялостния си искра.

Пак съгласно специалистите в по-ранните стадии на партньорството сред двама души сексът е на първо място непринудено преживяване, а след бракосъчетанието той се трансформира в най-вече креативна самодейност. Това обаче по никакъв начин не е неприятна промяна. Затова стремежът към връщане на искрата, която е пламтяла при започване на половото другарство, може единствено да попречи на сътрудниците да изживеят пълноценно секса от настоящето си състояние. А то разрешава да извлекат всички изгоди от стабилната и към този момент укрепена връзка.

Свързани публикации.. Тайните на сполучливото полово партньорство 1 4 разлики сред положителния и съвършения секс 0 Когато сте в въодушевление за секс, само че сътрудникът не е 0

Няма спънки сексът след брака да продължи да бъде непринудено преживяване, само че към този момент подкрепено от свободата на усещаната сигурност . Защото съгласно психолозите, оковите, които асоциираме с брака, се разрушават най-лесно в спалнята . Ако бракът вкарва някои ограничавания в живота на хората отвън дома им, в границите на дома той дава независимост. Свобода да показват половите си тръпки, стремежи и упования, да се концентрират върху тях и да оформят своя полов

живот
по отношение на тях.

Омъжените двойки са по-склонни да опитват, от една страна, с цел да разнообразят секса между тях, от друга – тъкмо тъй като подсъзнателно усещат по-голяма независимост да го създадат. А в случай че нещо в секса не се получава както би трябвало, аргументите

надали са

в брака.

Разбира се, секс в най-хубавите му разновидности може да се прави и без подписан брак и доста моногамни двойки с дълга връзка биха удостоверили това. И това отново ще остане единствено слух, в правотата на който всеки би следвало да се убеди персонално. И да го смята за правилен чак до момента в който подписа брак.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР