Спонтанният секс изглежда удобен вариант за фантастично изживяване. Лесно получен

...
Спонтанният секс изглежда удобен вариант за фантастично изживяване. Лесно получен
Коментари Харесай

Спонтанен секс или планиран – кой е по-задоволителен?


Спонтанният секс наподобява комфортен вид за фантастично преживяване. Лесно получен оргазъм след шумни пристрастености, малко виждане и делене без непотребни драми. Колко комфортно и освобождаващо! Да само че...

Но съгласно изследване на немския Рурски университет това е цялостен мит вследствие на изкривена визия получена от медиите.

Оказва се, че плануваният секс носи надалеч по-голямо задоволство и приемлив сексуален живот, в сравнение с инцидентните срещи. Никой не споделя с кого се възнамерява сексът, стига до него да се стигне на стадии взаимно от двамата сътрудници, се написа в публикация на The Journal of Sex Research. Факт е обаче, че това се получава при по-продължителни връзки.

За да стигнат до житейското просветление – откривателите интервюират 1000 двойки, множеството от които хетеросексуални, за половия им живот. Те засягат въпроси от характера какъв брой бързо е реализирана възбудата, дали е имало възпрепятстващи фактори, които да водят до полова дисфункция, персонален характер и този на колегата по теста за 5-те съществени лични характерности: екстровертност – интровертност, невротизъм – непоклатимост, неприкритост – консерватизъм, съдействие – конкуренция, почтеност – импулсивност.

За вас ще бъде ли изненадващо да разберете, че най-добросъвестните хора от двата пола се радват на най-висока степен полово облекчаване? Този вид несъмнено имат надалеч по-малко полови проблеми от порядъка на подтиснатост или остатъчно чувство за ненапълно задоволство от половия акт.

Обикновено се счита, че дамите се задоволяват по-трудно. Е, тези дами, които се радват на деликатни и уважаващи ги сътрудници, които изпитват приятност да им доставят наслаждение, не спадат в тази група.

Авторите на проучването споделят, че при провеждането му тях ги е вълнувало дали физическите и половите заложби и умения или персоналните качества са по-важни за постигането на удовлетворяващ сексуален живот.

Добросъвестността се оказало, че дава по-ефективни полови сношения. Поначало съзнателните хора са и много по-организирани, за разлика от тези, които са леснодостъпни и/или имат разочароващи интимни прекарвания.

И помислете, с цел да постигнете удовлетворяващ секс въпреки всичко се изисква избрана самодисциплина, с изключение на лично наслаждение би трябвало да се погрижите и сътрудникът да изпита такова. Понякога би трябвало малко повече непримиримост, само че пък и силата на оргазма в тези случаи „ си я бива “. Доверието е другото качество, което е от голяма важност, с цел да има разпределяне за цялостна приятност.

Свързани публикации.. Етапи на полова възбуденост при дамата 7 Откровено за аналния секс 4 Флиртуваш ли с мен? (І част) 5 Какво прави сексът с мозъка ни? 2

Ако смятате, че удоволствието от секса с колегата ще угасне след време. Е, знайте, че и тук легендите бъркат. Напротив при тези двойки с отношение към другия половата функционалност и задоволство е с най-висока дълготрайност и не изчезват с придвижване на годините.

Мислите, че да планираш секса лишава от пикантната му стойност?! Всъщност, планирането демонстрира, че търсите ефикасни чувства и споделено наслаждение и за вас качеството, а не количеството на половите контакти е водещо.

Само преценете дали не носи по-голяма тръпка да знаете тези секрети, които доставят най-голямо интимно задоволство за някого? Това преимущество дава плануваният секс – мислите по какъв начин да удовлетворите своите неповторими и неповторимите стремежи на колегата си.

За да имате приемлив полов живот, би трябвало да имате дарба да поставяте желанията на другия пред персоналните. Понякога се постанова предприемането на старания, което изисква отсрочване на личните потребности и ползи. Но въпреки всичко го има и това - в случай че двамата по едно и също време се концентрирайте върху разрешаването на полов проблем връзките стават дълготрайни и отдадени.

Въпреки че сексът е прелестен метод двама души да поддържат връзка, пълностоен подобен се изпитва, когато има вербална връзка. Честното шерване на желанията и безпристрастните откровени отговори вършат секса сладък. Съзнателното обмисляне на интимността е надграждане на всичко останало сред двама души – то усилва напрежението, покачва възбудата и трансформира секса даже с надълбоко прочут сътрудник премеждие.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР