Според нас всичко е законно. Всичко, каквото се сетите, се

...
Според нас всичко е законно. Всичко, каквото се сетите, се
Коментари Харесай

Валентин Радев за чумата: Всичко, каквото се сетите, се проверява

Според нас всичко е законно . Всичко, каквото се сетите, се ревизира . Това съобщи вътрешният министър Валентин Радев в Народното събрание по време на чуване по отношение на ограниченията, които подхваща страната, за битка с чумата по дребно-преживните животни.

Искам да благодаря на опозицията, тъй като в такава обстановка сигурно се вършат неточности. Сега сме тук с изключение на да кажем какво е развиването, да помолим още веднъж за схващане и за доверие. Поискаха от нас заповеди, мисля, че го направихме. Според нас всичко е законно, разясни Радев.
Една от дилемите на щаба е да откри повода. Всичко, каквото се сетите, се ревизира . Особено внимание се отделя на границата. По Дунав също - каквото можем, и там ще спрем. Има един 10-километров периметър, който ние го следим непрекъснато, изясни вътрешният министър.
След това имаме трикилометров периметър, в който всичко се ревизира. Сваляме месо, овче и козе, от камионите и всичко това е се изземва. Съдействаме на ветеринарите. Никой не би трябвало да пристъпва напътствията на полицията, съобщи още Валентин Радев.


Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР