Според китайския календар на 16.02.2018 г. започва годината на Жълтото

...
Според китайския календар на 16.02.2018 г. започва годината на Жълтото
Коментари Харесай

Китайски хороскоп за годината на Жълтото земно куче

Според китайския календар на 16.02.2018 година стартира годината на Жълтото земно куче. Тя ще продължи до 05.02.2019 година и е 35-тата в 60-годишния цикъл на прераждане на силата.

Жълтото земно куче е правдиво, миролюбиво животно, което постоянно е готово да отбрани стопанина си.

Цветът на годината е жълт, усетът горчив, а направлението е северозапад.

Управляваща буря е Земята – Ян – интровертното мъжко начало.

Жълтият цвят въплъщава края на есента, 9-тия месец от годишния цикъл на древнокитайския календар.

В някои култури годината на Жълтото земно куче се назовава „ година на прошката “.

Жълтото земно куче ръководи отрязъка от време в денонощието сред 19.00 и 21.00 ч., който се назовава „ единадесети часовой “ и въплъщава времето на заслужена отмора, тиха уютна домашна конюнктура, предразполагаща към размишления за бъдещето.

Точно за това Жълтото земно куче бива изобразявано точно по този начин: лежи умерено на тревата и замислено гледа към залязващото слънце. В погледа му проличава не толкоз отмалялост, колкото житейска мъдрост, убеденост и успокоение. То не е изтощено, то просто си почива.

Според дългогодишните наблюдения в годината на Земното куче в никакъв случай не е имало държавни преврати и не са започвали военни спорове. Напротив, несъгласията са намирали своето позволение. Конфликти е имало в годините на Металното куче. В годините на Жълтото земно куче се е увеличавало количеството на основаните фамилии и се е повишавала раждаемостта.

Кучето ще изисква от всички зодиакални знаци да съблюдават разпоредбите, познатите стандарти, традициите, в това число и фамилните.

Символично жълтият цвят ще се отрази върху всичко – стопанска система, политика, персонален живот, темперамент на новородените, естествени феномени. Кучето няма да позволи на злите сили да продължат да нарушават мира, да подлагат човечеството на боязън, апетит и противоборство.

Хората би трябвало да променят отношението един към различен, да се въздържат от прояви на неприязън, да демонстрират приемливост, схващане и състрадание, с цел да избегнат ненужните спорове и да запазят кармичната естетика.

На управителни постове последователно по напълно натурален метод ще се повдигнат персони, родени в годината на Кучето и точно с помощта на тях ще бъдат позволени по-голямата част от съществуващите спорове. Освен с персоналните си проблеми хората ще се оправят и с финансовите, а служебните въпроси ще се вземат решение бързо и без досадни задръжки от бюрократично естество.

Символично казано, следва интервал на тишина и размисъл, в който връзките ще са подчинени на разсъдъка, а не на страстите. Напредък ще отбележат технологиите и научните проучвания. Във всяко семейство или колектив, където най-малко един от членовете е роден в година на Кучето, ще е умерено и работата ще е съпроводена с професионален прогрес, с високи резултати.

Кучето не търпи лентяи и лентяи и в неговата година те не трябва да разчитат на триумф. Ще има промени на най-високо равнище. От държавни ръководители до по-ниски управителни постове персони, които не са потвърдили качествата си или са работили повече за своя изгода, в сравнение с в интерес на обществото ще бъдат заменени и ще се простят с „ топлите си местенца “.

В годината на Жълтото земно куче хората ще са по-сдържани, ще се научат първо да мислят, след това да работят, да взимат обективни решения и да създават плановете си огромно.

Прогнозата е направена от астролог Петя Георгиева. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР