Според Fidelity, известен мениджър на активи, който контролира $4.5 трилиона,

...
Според Fidelity, известен мениджър на активи, който контролира $4.5 трилиона,
Коментари Харесай

Fidelity посочи Биткойн като най-сигурната и децентрализирана криптовалута

Според Fidelity, прочут управител на активи, който управлява $4.5 трилиона, BTC резервира позицията си на най-сигурната и децентрализирана криптовалута в съпоставяне със своите аналози.

Компанията има вяра, че Биткойн е фундаментално друг от всеки различен цифров актив:

В отчета на Fidelity Digital Assets се обяснява още, че Биткойн поредно уголемява своето приемане и пазарно наличие в областта на цифровите активи. Другите такива активи обаче се сблъскват със собствен личен неповторим набор от трудности.

Както се вижда от отчета, BTC се обрисува като водещ избор в света на цифровите активи. Според Fidelity за вложителите е от значително значение да разграничат Биткойн от другите такива активи и ето каква е обосновката.

Биткойн като пионер в региона на цифровите финанси

На първо място, Fidelity акцентира , че BTC е най-подходящо да се преглежда като форма на цифрова валута. Нейната съществена капиталова причина се корени в ролята ѝ на “ ” в нашия все по-дигитално насочен свят. В ера, доминирана от цифрови транзакции, позицията на BTC като несъмнено вместилище на благосъстояние придобива първостепенно значение.

Разлики

На второ място, Биткойн има фундаментални разлики, които го отличават от другите цифрови активи. Fidelity твърди, че няма възможност различен сходен актив да надмине Биткойн като форма на цифрова валута. Неговата известност на най-сигурна таква валута, съчетана с децентрализацията и стабилността му, го прави непостижим.

Различни критерии за оценка

Освен това, от Fidelity предложиха да се правят оценка планове, които не са свързани с Биткойн, през неповторим обектив. Всеки цифров актив има разнообразни характерности, което постанова самостоятелни оценки за взимане на оптимални капиталови решения.

Двойна капиталова рамка

Накрая, Fidelity предложи да се одобряват две обособени рамки за вложение в екосистемата на цифровите активи. Първата рамка се върти към разбирането на ролята на Биткойн като нововъзникваща цифрова валута и признаването на смисъла му като цифрово средство за предпазване на стойност.

Втората рамка включва оценка на други такива активи, като се регистрират техните характерности в сходство с вложенията в рисков капитал.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР