Спомняте ли си как Netflix обвиняваше всички нас за финансовите

...
Спомняте ли си как Netflix обвиняваше всички нас за финансовите
Коментари Харесай

Скарлет Йохансон с главна роля най-скъпата романтична комедия в историята на Холивуд

Спомняте ли си по какъв начин Netflix обвиняваше всички нас за финансовите си усложнения поради шерването на пароли? Е, най-големият стриймър в света в този момент дава бюджет от 130 до 150 млн. $ за сантиментална комедия. Понастоящем сантименталната комедия е известна единствено като " Paris Paramount " , а в нея ще влязат имена като Скарлет Йохансон и Пенелопе Крус .

Според „ Холивуд Рипортър “ Нанси Майерс - която е в режисьорска пауза от 2015 година насам, когато излезе " Стажантът " - ще застане отпред на кино лентата.
Наред със Скарлет Йохансон и Пенелопе Крус, други звезди, които евентуални ще бъдат част от кино лентата, са Оуен Уилсън и Майкъл Фасбендер .
В случай че си мислите, че повишеният бюджет е знак за някакъв научно-фантастичен поврат, помислете още веднъж. Историята освен звучи твърдо сложена в действителния свят, само че има и детайли на автобиография.

Ролята, която Скарлет Йохансон ще изиграе, е на сценарист-режисьорка, която се влюбва в продуцент, разделя се с него, само че по-късно би трябвало да откри метод да работи с него по високобюджетен филм. THR отбелязва, че тази история отразява личния живот на Майерс, защото тя се омъжва за продуцента Чарлз Шиърър, с който прави редица сполучливи филми, в това число " Private Benjamin " от 1980 година, който донася на нея и Шиърър номинация за " Оскар " за сюжет.

Ако информацията за бюджет от 130 до 150 млн. $ се окаже точна, това ще трансформира кино лентата в най-скъпата сантиментална комедия, излизала в миналото в Холивуд. Независимо дали в основната роля ще е Скарлет Йохансон или Пенелопе Крус, нито една от тях няма да пострада от незначително възнаграждение.

За да разгледаме тези числа в вероятност, ще погледнем към " Дюн " на Дени Вилньов , героичен научнофантастичен филм, изпълнен със зашеметяващи резултати и сниман в три разнообразни страни на два обособени континента. В него вземат участие Оскар Айзък, Дейв Баутиста, Джейсън Момоа, Тимъти Шаламе, Хавиер Бардем, Джош Бролин, Зендая, Ребека Фъргюсън и Стелан Скарсгард. Бюджетът на продукцията беше 165 млн. $ против 130-150 млн. $ за сантиментална комедия, чиито най-големи условия към образните резултати евентуално ще бъдат свързани със скриването на татуировки в секс сцените.

За да бъдем почтени, посочването на висока цена за филм не е нещо ново за Нанси Майерс и тя има податливост да възстановява парите, които студията харчат. Започвайки от далечната 2000 година, филмите на Мейърс " Какво желаят дамите ", " Ваканцията " и " Не е елементарно " имат бюджети сред 70 и 85 млн. $.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР