Спокойно можем да кажем, че Хелоуин е зад ъгъла, защото

...
Спокойно можем да кажем, че Хелоуин е зад ъгъла, защото
Коментари Харесай

Защо Хайди Клум остана чисто гола в навечерието на Хелоуин

Спокойно можем да кажем, че Хелоуин е зад ъгъла, тъй като тъкмо на следващия ден ще можем най-сетне да облечем костюма, който сме избрали за тази година, да излезем и да се забавляваме с другари.
 Хайди Клум и Хелоуин - костюмите, които потвърждават за какво моделът е кралицата на този празник
От секси до откачени - костюмите за Хелоуин на Хайди Клум през последните години

Всяка година съумява да надскочи себе си

Бас държим обаче, че избирането на костюм е станало или в последния миг, или просто е било доста елементарно. Е, при Хайди Клум не е по този начин. Моделът всяка година провежда охолно празненство по случай Хелоуин и се старае точно тя да бъде с най-пищния и запаметяващ се костюм.

Миналата година да вземем за пример се облече като червей, а тази към момента не знаем. Клум единствено загатна, че костюмът ѝ ще бъде доста огромен и пъстър. Можем единствено да гадаем, несъмнено, какво ни готви, само че доста скоро ще разберем.

За да подгрее атмосферата за Хелоуин, Хайди Клум реши да разгласява фотография в профила си в Instagram, на която е легнала върху розов диван. Чисто гола, несъмнено, като още веднъж загатва в описанието под фотографията, че тази година костюмът ѝ ще бъде голям.
 Хайди Клум и Хелоуин - какво знаем костюма ѝ до момента
Как Хайди Клум ще надмине себе си

Моделът е в трескава подготовка за Хелоуин

Предполагаме, че фотографията е направена тъкмо преди Хайди Клум да направи крайна проба на костюма си, с който ще се появи на 31 октомври.  
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР