СподелиОще един руски боен кораб е бил потопен тази нощ

...
СподелиОще един руски боен кораб е бил потопен тази нощ
Коментари Харесай

Украйна потопи още един руски кораб в Черно море

Сподели
Още един съветски военен транспортен съд е бил потънал тази нощ в Черно море, излиза наяве от известия в обществените мрежи.

Руски източници оповестяват, че тази нощ е бил потънал съветският военен транспортен съд „ Сергей Котов “, написа в. „ Сега “.

„ Сергей Котов “ бе спуснат на вода през 2021 година – той е транспортен съд от план 22160 – военен транспортен съд, който може да носи ракети „ Калибър “. Струва към 65 млн.долара.

Твърди се, че офанзивата против кораба е станала в региона на Феодосия благодарение на морски дронове, катери без екипаж. Пред разнообразни украински медии от Главното ръководство на разузнаването потвърдиха, че стоят зад офанзивата.

Съдбата на 80 души от екипажа на „ Котов “ е „ незнайна “. Руското министерство на защитата заяви за опити за офанзива против „ Сергей Котов “ с морски дронове през лятото, в нощта на 25 юли, само че през днешния ден публична информация към момента няма.

Последният съветски транспортен съд от Черноморския транспортен съд, който излезе от строя бе „ Цезар Куников “, който бе потънал на 14 февруари.

Между 3 и 5 часа тази нощ е бил нападнат още веднъж Кримският мост. Мостът е затворен, само че на този стадий няма данни той да е бил ударен.

В същото време стана ясно, че след среднощ Одеса е била подложена на нови офанзиви. Край града са отекнали детонации, които траяли половин час и се чували във всички региони на града.

Според известия в „ Телеграм “ градът е бил нападнат с четири дрона, пристигнали откъм Черно море.

Поредната среднощна съветска офанзива с дронове бе продължителна и съпроводена от мощни детонации, които се чуваха и в центъра на Одеса.

Засега няма известия за жертви или материални вреди.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР