Споделена собственост: Луксозни вили за една осма от цената. Все

...
Споделена собственост: Луксозни вили за една осма от цената. Все
Коментари Харесай

Споделена собственост: Луксозни вили за една осма от цената

Споделена благосъстоятелност: Луксозни вили за една осма от цената. Все повече хора желаят да имат първокласна вила, която да употребяват през почивката си, само че цените на такива парцели са много високи и постоянно надвишават 2 млн. евро.
Същевременно притежателите на
първокласни парцели постоянно ги употребяват единствено през няколко седмици от годината. Това отворя нова ниша на пазара на първокласни парцели.

Вече е изцяло реалистично да купите първокласна вила за 300 хиляди евро, макар че пазарната ѝ цена е 2,4 млн. евро.
Всъщност ще купите единствено само
една осма от нея. Тази процедура е необятно публикувана в Съединени американски щати и интензивно набира известност в Испания, написа eleconomista.es.

В Испания пазарът на извънредни ваканционни парцели, ситуирани в топ туристически дестинация, предлага куп атрактивни благоприятни условия. Много постоянно става дума за първокласни имения на стойност от 2,4 млн. до 3,4 млн. евро,
които се продават на части от
по една осма. Така против 300 хиляди евро може да станете съсобственик и да разполагате с 6 седмици, през които да населявате къщата. Две от тях са в разгара на сезона.

Това е доста комфортно, в случай че желаете да имате първокласно жилище, само че и да избегнете всички присъщи за стопанисването на парцела отговорности, последващи покупката.
Като съсобственик нямате отговорности
във връзка с ръководството на дома. С всичко се занимава компания-посредник, на която плащате по 350 евро на месец. В услугите є влизат разноски по поддръжка, заплащане на битови сметки, застраховки, разчистване и градинарство.
Самото систематизиране на седмиците
за прилагане на парцела се прави година за година и шефът се ангажира с това оптимално да се съобрази с желанията на съсобствениците. Само в Южна Европа има 18 млн. недвижими парцела, които се населяват единствено 15% от времето. Тази нова ниша на пазара употребява този капацитет, с цел да удовлетвори потребностите на клиентите от първокласно ваканционно жилище на преференциална цена.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР