Списък с предложения за министри от ПП-ДБ ще бъде представен

...
Списък с предложения за министри от ПП-ДБ ще бъде представен
Коментари Харесай

Проектокабинет на ПП-ДБ ще има не по-рано от 2 май

Списък с оферти за министри от ПП-ДБ ще бъде показан едвам при започване на идната работна седмица - т.е. 2 май - а не през уикенда, както настояваше ГЕРБ.

Това стана ясно от думите на съпредседателя на " Промяната " Кирил Петков пред публицисти в Народното събрание.

Той нито удостовери, нито отхвърли възможни планове за присъединяване в изпълнителната власт и назова " единствено клюки " изтеклите импровизирано непълни описи с оферти за министри с кандидат-премиер Николай Денков.

" До идващия вторник всевъзможни имена, които ще чуете, са единствено клюки. Ние сме сега в развой на взимане на политическите решения с всичките органи на нашите партии в нашата коалиция. Този развой няма да свърши до идващия вторник. Дотогава няма да се занимаваме с никакви клюки, с никакви имена и няма да се съобразяваме с непознати графици ", сподели Петков в Народното събрание.

Малко по-рано депутатът от ГЕРБ Тома Биков разгласи за " " да се чака, че партията ще гласоподава доверие за кабинет, чиито вицепремиери по финансите и службите за сигурност са Асен Василев и Кирил Петков.

Николай Денков обаче счита, че и двамата съпредседатели на Политическа партия имат място в изпълнителната власт, а бъдещото държавно управление може да включва партийно ангажирани лица.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР