Специално искам да отговоря на зелените, защото аз самият съм

...
Специално искам да отговоря на зелените, защото аз самият съм
Коментари Харесай

Борисов зкопа Зелените. Взриви Европарламента с коментар за блатните кокичета и втория лифт в Банско!


Специално желая да отговоря на зелените, тъй като аз самият съм зелен човек. Опазването на природата е приоритет на нашето държавно управление. Това съобщи пред Европейския парламент министър-председателя на България Бойко Борисов във връзка изявление на евродепутат за втория въжен превоз в Банско.

"Спирал съм инфраструктурни планове с години, с цел да се излюпят дребните щъркелчета. Карал съм персонално министрите да придвижват блатни кокичета, с цел да не бъде сплескан нито един филиз ", разяснява той.

"Мисля, че зелените към мен нямат искания. Искам пред вас да подсигурявам и да им предадете от мен. Става въпрос за един-единствен въжен превоз в курорта Банско, който е в Топ 10 на най-хубавите курорти в Европа. Единствено за този въжен превоз става въпрос ", безапелационен е Борисов.

"Сега хиляди туристи се качват до Банско с колите си, а ние сме принудени да осоляваме пътя, от което умират стотици дървета. Ние сме единствената страна в Европа, която усилва горите ", сподели още министър председателят. "Освен втори въжен превоз, една керемида няма да се постави повече там ", добави министър-председателят.

"Нашите другари, които в този момент стачкуват, бяха нашите съдружни сътрудници, те се разделиха на три партии, имат три вожда и не съумяха да влязат в Народното събрание. Аз не съм отговорен, че те се разделиха и че завоювах изборите. Избори, извършени от социалистите ", заключи Борисов. / ПИК
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР