Специализираното в разработката и доработката на продуктите на McLaren подразделение MSO (McLaren

...
Специализираното в разработката и
доработката на продуктите на McLaren
подразделение MSO (McLaren
Коментари Харесай

McLaren с уникален 720S на Автосалон Дубай 2017

Специализираното в създаването и доработката на продуктите на McLaren подразделение MSO (McLaren Special Operations) представя неповторима версия на модела 720S по време на тазгодишното издание на международното ревю в Дубай.

Произведен напълно по поръчка, уникалният McLaren 720S е изпълнен в Zenith Black черен цвят със сатенен свършек, джантите му и други елементи по екстериора и интериора са със златна багра, а от същия материал (24 карата) е направен и защитният термичен слой на двигателното поделение.

От MSO разясняват, че за персонализирането на автомобила са били нужни повече от 120 часа, като единствено задното крило с неговия тематичен надпис откъс на Брус Макларън “Животът се мери с постижението, а освен с годините ” е отнело 30 часа.



Собственикът на суперспортния автомобил ще получи новата си кола след приключването на ревюто, и ще имат пълната независимост да се насладят на работата на четирилитровото й V8 сърце, което изтрелва екзотичната разработка от 0 до 200 км/ч за единствено 7.8 секунди и до максимална скорост на придвижване от 341 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР