Специализирана полицейска операция започна тази сутрин на територията на Районното

...
Специализирана полицейска операция започна тази сутрин на територията на Районното
Коментари Харесай

Полицейска спецакция и във Видинско

Специализирана полицейска интервенция стартира тази заран на територията на Районното ръководство (РУ) във Видин. Служителите на реда правят инспекции на три краткотрайни контролно-пропускателни пункта в регионалния град.

От пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи – Видин потвърдиха, че от сутринта се организира профилирана полицейска интервенция и полицейските чиновници правят дейна превантивна и контролна активност. Резултатите от интервенцията към 12:00 часа допълват от ОДМВР: разкрити са три закононарушения – две обири и владеене на опиати. Задържани са двама, на малолетно лице е предоставена полицейска протекция.

Засилено е полицейското наличие на територията на община Брегово и в регионалния град.

Очаква се резултатите от профилираната полицейска интервенция да бъдат оповестени към 17:00 часа, прецизираха от пресцентъра на ОДМВР - Видин.

От началото на месец март това е третата профилирана полицейска интервенция, провеждана на разнообразни територии на област Видин. Те се извършват регулярно по отношение на предписание на служебния вътрешен министър за противопоставяне на битовата престъпност, обезпечаване на висока сигурност в обитаемоте места и полицейско наличие в уязвими региони, допълват от пресцентъра.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР