Специализирана полицейска операция по линия на противодействие на производството, съхранението

...
Специализирана полицейска операция по линия на противодействие на производството, съхранението
Коментари Харесай

Операция Антидрога в Пиринско, ето кои паднаха в капана

Специализирана полицейска интервенция по линия на противопоставяне на производството, съхранението и разпространяването на наркотични вещства е извършена от полицейски чиновници на ОДМВР-Благоевград.
На 11. 08. 2023 година в с. Кромидово, общ. Петрич, от полицейски чиновници на РУ-Петрич и РУ-Сандански, е тествана жилищна постройка и прилежащо към нея дворно място, населявани от 33-годишен мъж от гр. Сандански. На приземния етаж на постройката, от органите на реда са открити три сгъваеми структури вид палатки, оборудвани с лампи и вентилатори, в които е открито да се отглеждат към 36 бр. зелени тревисти растения, реагиращи позитивно на канабис с общо тегло към 6, 550 кг. В същото помещение е открита и към 4, 500 кг суха тревиста маса, която след изработен полеви тест също е реагирала позитивно на канабис. 33-годишният мъж е арестуван със заповед за задържане до 24 часа, а за случая е известена компетнетната прокуратура. Образувано е досъдебно произвеждане.
В обедните часове на 11. 08. 2023 година в ж. к. „ Освобождение “ в гр. Благоевград, от полицейски чиновници на 01 РУ-Благоевград е осъществена инспекция в жилище, населявано от 39-годишна жена от града, където е открито и конфискувано полиетиленово пликче, съдържащо към 0, 9 грама канабис. Жената е арестувана със заповед за задържане до 24 часа. Образуван е заявителски материал.
Около 23:50 часа на 12. 08. 2023 година в гр. Хаджидимово, от полицейски чиновници на РУ-Гоце Делчев е тестван 25-годишен мъж от града. У него е открита към 1, 4 грама суха тревиста маса, която след изработен полеви тест е реагирала позитивно на канабис. Той е арестуван със заповед за задържане до 24 часа. По случая е формиран заявителски материал.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР