Спартак (Москва) се раздели с халфа Фернандо и нападателя Луис

...
Спартак (Москва) се раздели с халфа Фернандо и нападателя Луис
Коментари Харесай

Спартак продаде бразилските си звезди

Спартак (Москва) се раздели с халфа Фернандо и нападателя Луис Адриано. 27-годишният Фернандо беше продаден на Пекин Гуоан. Трансферната сума е към 15 млн. евро. Интерес към Фернандо имаше и от Дженоа, а Шанхай Шенхуа беше подготвен да заплати за него 20 млн., само че той избра офертата на различен от китайските грандове.

" Благодарим на Фернандо за ярката диря, която остави в нашия клуб, както и за позитивизма, с който всеки ден даряваше хората към себе си. Благодарим ти, Фернандо! Успех в Пекин! ", написаха от Спартак.

«Спартак» покинули Фернандо и Луис Адриано. Всего два года обратно красно–белые выиграли долгожданное золото, а сегодня чемпионов в составе на практика не осталось pic.twitter.com/53syO7LoIM
— Sports.ru (@sportsru) 30 юли 2019 година
Бразилецът пристигна през 2016 година за 12 млн. евро от Сампдория, а преди този момент направи усещане в Европа с изявите си в Шахтьор (Донецк). Дефанзивният халф оказа помощ бързо се наложи като съществена фигура в Спартак и имаше огромна заслуга за извоюваната купа през 2017 година. През предишния сезон Фернандо беше най-хубавият футболист на Спартак, а това лято стана ясно, че клубът няма да устои на примамливите предложения за него.

Луис Адриано пък се завърна в Бразилия и подписа с Палмейрас. Неговият контракт е за 4 години, а клубовете не разкриха повече детайлности.

Вслед за Фернандо из «Спартака» ушел и Луис Адриано

Подробности:https://t.co/MxfQIgRVwA

инстаграм Луиса Адриано pic.twitter.com/g46JDYoY2Z
— Матч ТВ (@MatchTV) 30 юли 2019 година
Луис Адриано пристигна в Спартак през 2017 година като свободен сътрудник от Милан. Бившият ас на Шахтьор (Донецк) записа общо 79 мача и 25 гола за най-популярния съветски клуб.

" Отговарям незабавно на всички - летим дружно за Бразилия. Нашата приказка не е завършила, а едвам в този момент стартира ", написа приятелката на нападателя Екатерина Дорожко в Instagram.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР