Спадналата дисциплина сред хората и занемаряването на мерките за дистанция

...
Спадналата дисциплина сред хората и занемаряването на мерките за дистанция
Коментари Харесай

Д-р Хичев: Ситуацията в България се влошава заради занижената дисциплина

Спадналата дисциплинираност измежду хората и занемаряването на ограниченията за отдалеченост и стерилизация са измежду главните аргументи за увеличеното разпространяване накоронавируса.Това съобщи пред БНР началник на група в спешния щаб за ковид в Министерството на здравеопазването на Съединени американски щати.
" Отвориха се мачове и заведения хората помислиха, че е отминала опасността ", добави той.
 Коронавирусът под надзор - китайците още го вършат по този начин, че да ви настръхнат косите от дисциплинираност Коронавирусът под надзор - китайците още го вършат по този начин, че да ви настръхнат косите от дисциплинираност
Стресиращите статистики за развиването на ковид по света и изключително в Европа напоследък са факт. Но на този декор усещане...
По думите му другата причина е че както в България, по този начин и в Европа и Съединени американски щати се е популяризирало това зле осведомено схващане, че стадният имунитет ще ни помогне.
" Изненадам съм от въвеждането на наложително носене маски на откирто, има по-рискови места. Не е единствено дистанцията - климатизация, дестилация, вентилация - не съм видял нито едно заведение, което да дава отговор на условията, тъй като не е допустимо ", сподели още доктор Хичев. Според него заведенията, в които се сервира алкохол, както и мачовете, са най-рисковите места.
" В питейните заведения хората не съблюдават отдалеченост, приказват високо и близо един до различен и всимко това е рисков фактор ", счита лекарят.
Той не изключи действителната заплаха намаляващото доверие в държавното управление в България да задейства опълчването на българите на ограниченията, а това да докара до усложняване на рецесията с разпространяването на инфекцията.
 Мисли ли страната за хората с увреждания при въвеждане на ограничения против ковид? Мисли ли страната за хората с увреждания при въвеждане на ограничения против ковид?
Три цивилен организации, работещи в областта на отбраната на правата на хората с увреждания, желаеха среща с министъра на здравеопазв...
Д-р Хичев разясни, че по карантината си остава 14 дни, а изолацията се понижава на 10 дни заради това, че избрани научни проучвания са открили, че опцията на вируса да инфектира, откакто е заразил даден пациент, продължава приблизително осем дни.
„ Само дружно можем да реализираме триумф в битката против ковид. Маската не е, с цел да защищити мен, тя е да защищити този против мен, а неговата маска е да защищити мен. Успех можем да реализираме единствено като общество. Заедно “, безапелационен бе доктор Хичев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР