Социалистите ще решат кой да е лидер на БСП. Така

...
Социалистите ще решат кой да е лидер на БСП. Така
Коментари Харесай

Крум Зарков: Ще реша дали да се кандидатирам за лидер на БСП...

Социалистите ще решат какъв да е водач на Българска социалистическа партия. Така Крум Зарков отговори на въпроса дали той е наследнът на Корнелия Нинова отпред на левицата.

" Получавам много сериозна поддръжка отвред и удари от тези уеб сайтове, които са заети да очернят хората. Ще взема решение дали да се кандидатирам, когато стартира процедурата ", сподели той в " Тази заран " по bTV. По думите му по-важно сега е съставянето на държавно управление, чак по-късно възобновяване на левицата.

" Няма опълчване сред Българска социалистическа партия и Румен Радев. Според мен една от аргументите за неприятния ни резултат е разминаването на поддръжката на левицата за Радев ", сподели Зарков.

Той добави, че решенията на " Продължаваме промяната " са положителни и решението да не включват ГЕРБ и Движение за права и свободи в договарянията е вярно. След балотажа, от понеделник би трябвало да работим за устойчиво правитество, добави Зарков. Преговорите и екипът, който ще взе участие от левицата, зависят от Националния съвет на Българска социалистическа партия. Те ще дадат съответния мандат на който преценяват, по-късно ще се провеждат екипи, които да влязат в договарянията със съответната политическа мощ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР