Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от

...
Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от
Коментари Харесай

Феноменът Соня Заварчик вещае: Еврото няма да дойде догодина, ще има таван на цените

Соня Заварчик e измежду най-известните ясновидки у нас и от години е експерт по развалянето на вълшебства.

" Чака ни мека, хубава зима. Ще има и къси захлаждания, само че те са потребни за природата, за дърветата. 2023-та ще бъде бурна година в политически проект. Опитват се наши съдружници да вършат чудеса против Русия, ще има безредици в международен проект. Почва перестройка, в случай че мога по този начин да се изразя, в целия свят. Ще има малко разтърсвания, само че няма да бъдат чак такива, както в Украйна. Войната там би трябвало да свърши до август месец. Ще има промяна на територии ", пророкува Соня Заварчик.

" Ще се постави таван на цените. Не виждам еврото да пристигна следващата година. Българският лев би трябвало да остане. България ще я има ", добавя ясновидката. Тя споделя още, че пандемията от ковид е отминала и тази зима ще има единствено елементарни грипове. Може да има някакви ограничавания още веднъж, само че те няма да бъдат такива, каквито предходните 2 зими.

Соня Заварчик живее и лекува в София. Заварчик споделя за себе си, че е с невероятна и забавна орис. Майка ѝ умряла, когато била към момента невръстно дете, а татко ѝ се оженил наново. Мащехата ѝ обаче била неприятен човек, не желаела да се грижи за заварената щерка, дори правела опити да я токсини.Така бъдещата врачка била изпратена в сиропиталище, от което един ден избягала, качила се във влака и без билет стигнала до Рупите. При първата си среща с Ванга разкрила, че има екстрасенски заложби.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР